Loading...

Over Algemene bouwwerken Abass

Voor al uw verzoeken in renovatie in Antwerpen en omstreken kunt u terecht bij Renovatiewerken Abass. Dit bedrijf garandeert u een efficiënte en verzorgde aanpak van bij de afbraak tot de heropbouw. Ook voor andere werken, zoals het monteren van uw meubels, kunt u terecht bij Renovatiewerken Electricprof. Het bedrijf is werkzaam in de provincie Antwerpen.

Van afbraak tot heropbouw
Renovatiewerken Electricprof neemt zowel de afbraak als de heropbouw van uw bouwproject voor zijn rekening. Het bedrijf doet de pleisterwerken, plaatst gyproc en isolatie, schildert muren en deuren en kan u zelfs helpen met allerhande montagewerken van meubels. Ook voor vloer- en tegelwerken biedt dit bedrijf uit Antwerpen een helpende hand.

Expertise
Het bedrijf heeft alle expertise in huis om uw renovatiewerken uitvoerig en kwalitatief uit te voeren. Renovatiewerken Electricprof staat u bij met woord en daad. Het overloopt met u wat er allemaal moet gebeuren. Het bedrijf luistert naar wat u wilt, maar doet ook tegensuggesties, zodat het eindresultaat verzorgd en duurzaam is.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KBO

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven