Op zoek naar ZZP klussen? Werk samen met Solvari!

Is het voor jou als ZZP’er of groter bouwbedrijf ook lastig om de agenda heel het jaar goed te vullen? Dan is Solvari de partner bij uitstek om jouw vakbedrijf verder te laten groeien. Wij gaan voor jou op zoek naar klussen die passen bij jouw expertise. Zo kan jij je focussen op wat je het beste doet: vakwerk afleveren!

Lees meer:

1. Zoek je klussen als ZZP'er? 

2. Zoek je klussen als MKB of groot bedrijf?

Ja, ik wil meer klussen vinden!

 

1. Klussen voor ZZP'ers

 

Heel het jaar door makkelijk werk vinden als ZZP’er is niet vanzelfsprekend. Naast je projecten ben je ook nog bezig met je dagelijkse administratie, verschillende marketingactiviteiten, … Heb je te weinig tijd om ook nog genoeg goede klussen te vinden voor in de toekomst? Daar kan Solvari je bij helpen. 

Via onze sites komen continu offerte-aanvragen binnen en die leads matchen we met de juiste vakspecialisten. Dankzij ons platform profiteer je van deze voordelen: 

 

Zelf je klussen kiezen of werken met een campagne

In de Marktplaats van Solvari kies je zelf de klussen die je leuk vindt. Zo vul je eventuele gaten in je agenda probleemloos op. Je kan bovendien gericht filteren op locatie, omvang van het project, materiaalkeuze, … Lekker makkelijk en flexibel! Ontvang je liever een vast aantal offerte-aanvragen per week? Ook dat is mogelijk dankzij onze automatische campagnes!

 

Enkel en alleen serieuze aanvragen die bij jou passen

Dagelijks komen meer dan 1.500 offerte-aanvragen binnen bij Solvari. Bovendien checken we elke lead grondig. Zo vind je op ons platform enkel aanvragen van mensen die echt interesse hebben in jouw vakmanschap. Die kwalitatieve leads zijn de beste garantie om meer werk te vinden als ZZP’er.

 

Een eigen bedrijfsprofiel als online visitekaartje

Heb je nog geen eigen site, accounts op sociale media, …? Of te weinig tijd om die up-to-date te houden? Op je Solvari-bedrijfsprofiel plaats je eenvoudig foto’s, reviews, … Zo zien consumenten in een oogopslag wie jij bent en wat jij doet. Toekomstige klanten zien ook hoeveel andere mensen voor jou gekozen hebben. Zo win je hun vertrouwen en haal je als ZZP’er meer opdrachten binnen.

 

Heel het jaar werk vinden als ZZP'er? Meld je aan bij Solvari!

Zelf nieuwe opdrachten zoeken als ZZP’er kost veel tijd en geld. Zijn er periodes waarin je meer werk kan gebruiken? Op het platform van Solvari kan je snel en eenvoudig klussen zoeken én vinden. Door te kiezen voor Solvari als partner hoef je ook zelf geen geld uit te geven aan dure advertenties op Google en Facebook. 

Bekijk vrijblijvend op ons platform welke offerte-aanvragen er zijn in jouw regio.

Meld je nu gratis aan!

 

2. Klussen voor MKB's of grote bedrijven

 

Als MKB of groot bouwbedrijf is het essentieel om je workflow zo efficiënt mogelijk in te richten. Door samen te werken met Solvari ben je zeker van een stabiele en continue leadstroom het hele jaar, maar daar stopt het niet. Ook dankzij de volgende voordelen van ons platform verbeter je je bedrijfsresultaten:

 

Geverifieerde leads op maat van jouw bedrijf

Als groter bouwbedrijf kies je met een automatische Solvari-campagne zelf je aantal leads per week. Ons serviceteam voert bovendien een kwaliteitscheck uit bij elke offerte-aanvraag. Zo matchen we je enkel met de juiste klussen die perfect bij jouw expertise aansluiten.

 

Rechtstreekse koppeling met jouw CRM-systeem

Werk je met grotere volumes aan leads? Geen probleem, Solvari zorgt voor een automatische koppeling met jouw CRM-systeem via een API. Zo trek je de leads automatisch binnen en sta je direct in contact met elke potentiële klant. Die efficiënte workflow garandeert je een volle agenda het hele jaar door.

 

Eigen accountmanager voor jouw bedrijf

Wil je je Solvari-campagne bijsturen? Heb je meer of minder leads per week nodig? Heb je behoefte aan advies om nog meer klanten binnen te halen? Als vakbedrijf krijg je bij Solvari een persoonlijke accountmanager. Die staat je bij om jouw bedrijfsresultaten te monitoren en je doelstellingen te behalen!

 

Verder groeien als bouwbedrijf? Ontdek de voordelen van Solvari!

Wil je het potentieel van je vakbedrijf volledig benutten? Dan kan je bouwen op Solvari. Onze stabiele leadstroom biedt jou de continuïteit die je nodig hebt. Heb je interesse? Vul dan gewoon het registratieformulier in. Daarna nemen we contact met je op om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen! 

Benieuwd naar het aantal offerte-aanvragen in jouw regio? Bekijk het vrijblijvend op ons platform.

Schrijf je nu gratis in!

Eerder bekeken pagina's