Montage airco

(28 Reviews)
1052

Per type airconditioning verschilt de manier van monteren. We raden u aan de montage van airco te laten doen door een specialist. Als de airco niet goed gemonteerd is, werkt het niet naar behoren en dat zou zonde zijn.

Wandairconditioning

De wandairco is een veelvoorkomend model. Dit is een airco die wel simpel zelf te bevestigen is. Het is een compact model, maar valt wel op in het interieur.

Vloerairconditioning

De vloerairco zet u op de vloer in de ruimte u gekoeld wilt hebben. Het model wordt bevestigd aan de muur en is met een afstandsbediening te bedienen. De vloerairco is vooral geschikt in ruimtes met een laag plafond. Houd er wel rekening mee dat het model erg opvallend is in het interieur.

Plafondairconditioning

In principe is dit eenzelfde airco als de vloerairconditioning. Het verschil is dat de plafondairconditioning niet aan de muur bevestigd hoeft te worden en dus op vrijwel elke plaats gemonteerd kan worden.

Cassette-airconditioning

Groot voordeel van de cassette-airconditioning is dat het totaal niet opvalt in het interieur. Dit is ook de reden dat dit type airco vaak geplaatst wordt in horecagelegenheden en kantoren. U ziet alleen een rooster in het plafond. Om de cassette-airco te kunnen plaatsen moet er wel genoeg ruimte zijn tussen het plafond en de bovenlaag.

Satellietairconditioning

De satellietairconditioning is vergelijkbaar met de cassette-airconditioning. Het verschil is dat de satellietairconditioning meer aanzuig- en inblaasroosters heeft. Houd er rekening mee dat ook voor dit type airconditioning ruimte nodig is tussen het plafond en de bovenlaag.

Benieuwd welke airco u het best kunt kiezen en wat u daarvoor betaalt? Door gratis offertes aan te vragen, ontdekt u het.

Eerder bekeken pagina's