Aannemers vergelijken

(2 Reviews)
1056

Omdat een aannemer de verantwoordelijkheid heeft over uw verbouwing, is het van groot belang dat u een aannemer kiest die u vertrouwt. De aannemer is degene die ervoor moet zorgen dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Maar hoe kiest u nu de goede aannemer? We raden u ten eerste aan om meerdere aannemers met elkaar te vergelijken. Dit kan door offertes aan te vragen via Solvari. U komt dan in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten aannemers. Waar moet u dan op letten en wanneer is een aannemer goed?

Als u aannemers met elkaar vergelijkt, is het raadzaam te kijken naar referenties. Wat is de reputatie van het bedrijf? Wordt er snel gewerkt? Voldoen de werkzaamheden aan de eisen en worden de benodigde vergunningen netjes geregeld? Als de aannemer lid is van een beroepsorganisatie, zoals de Vlaamse Confederatie Bouw en Bouwunie, wijst dit op grote betrokkenheid bij zijn vak.

Om een goede vergelijking van aannemers te kunnen maken, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Als u uw gegevens achterlaat, komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten aannemers. Zij helpen u graag verder.

Eerder bekeken pagina's