Stagiairs

Stagiairs
Jorrin Bruil

Ik ben in de zomer van 2016 bij Solvari komen werken en doe dit iedere dag nog met veel plezier. In het begin werkte ik mee aan alle marketing-facetten, waardoor ik enorm veel heb geleerd over SEA, SEO, email-marketing, conversie-optimalisatie, statistieken en design. Na verloop van tijd ben ik mijn interesse steeds meer gaan ontdekken en heb ik me meer kunnen specialiseren. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de AdWords-campagnes van de Nederlandse markt en zet ik zelf websites op waarmee we leads binnenhalen.

Als je vaak kansen ziet en een ideeën hebt om deze kansen te benutten, is Solvari echt een bedrijf voor jou. Je collega’s staan namelijk altijd open voor nieuwe ideeën en helpen je graag met het realiseren hiervan. Hierdoor zijn er altijd uitdagingen om je op te richten en is iedere dag weer anders.

Naast dat je leuke collega’s krijgt, geeft Solvari je ook een fijne plek om te werken. We hebben een mooi kantoor in het hartje van Nieuwegein (met de winkels op loopafstand). Hier zitten we met marketing en development in één grote ruimte. Je krijgt een Mac om op te werken en de middelen die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. In de pauzes kun je zelf je brood smeren in de kantine, waar we je ook graag uitdagen voor een potje darts, tafeltennis of tafelvoetbal.

Jorrin Bruil over werken bij Solvari - Marketeer

Bij Solvari zijn we fan van leren en groeien. Juist daarom zijn er zo vaak studenten die stage lopen bij ons! Volgens Benjamin, destijds student Marketing, communicatie- en evenementenorganisatie aan ROC Midden Nederland, is een stage bij Solvari ontzettend leerzaam en is er altijd ruimte voor gezelligheid. Elke dag in het team, maar ook tijdens bedrijfsuitjes en wekelijkse borrels.

Voor elk opleidingsniveau zijn er plekken beschikbaar voor zowel afstudeerstagiairs als meewerkstagiairs. Je krijgt natuurlijk goede begeleiding, een stagevergoeding en als je targets haalt, leuke extra’s.

Als stagiair kom je terecht in één van onze teams: marketing, sales, development of het serviceteam. Iedereen in dit bedrijf wil je het liefst alles van ons vakgebied leren! Alle collega's en stagebegeleiders hebben relevante mbo-, hbo-studies of universitaire opleidingen gevolgd op het gebied van sales en/of marketing. We drinken graag een borrel met elkaar op de vrijdagmiddag, gaan regelmatig op stap naar een pretpark of dobberen een dagje rond op een boot in Amsterdam. Ook escaperooms en andere evenementen zijn aan ons wel besteed! Als je het leuk vindt, kan je ook nog meedoen aan sportieve activiteiten zoals MudMasters, de Singelloop of 7vs7-bedrijfsvoetbaltoernooi. Om er in ieder geval voor te zorgen dat jij topfit blijft op je werkplek, zorgt 'de baas' voor een lekkere lunch iedere dag. Tenminste, je moet het wel zelf klaarmaken. Ook kan je één keer per maand genieten van een massage van een reflextherapeut en kan je je uitleven met tafelvoetbal, tafeltennis, darten of pokeren.