Stagiairs

Stagiairs
Max van Beest
Max van Beest over werken bij Solvari - Accountmanager Junior

Bij Solvari zijn we fan van leren en groeien. Juist daarom zijn er zo vaak studenten die stage lopen bij ons! Volgens Benjamin, destijds student Marketing, communicatie- en evenementenorganisatie aan ROC Midden Nederland, is een stage bij Solvari ontzettend leerzaam en is er altijd ruimte voor gezelligheid. Elke dag in het team, maar ook tijdens bedrijfsuitjes en wekelijkse borrels.

Voor elk opleidingsniveau zijn er plekken beschikbaar voor zowel afstudeerstagiairs als meewerkstagiairs. Je krijgt natuurlijk goede begeleiding, een stagevergoeding en als je targets haalt, leuke extra’s.

Als stagiair kom je terecht in één van onze teams: marketing, sales, development of het serviceteam. Iedereen in dit bedrijf wil je het liefst alles van ons vakgebied leren! Alle collega's en stagebegeleiders hebben relevante mbo-, hbo-studies of universitaire opleidingen gevolgd op het gebied van sales en/of marketing. We drinken graag een borrel met elkaar op de vrijdagmiddag, gaan regelmatig op stap naar een pretpark of dobberen een dagje rond op een boot in Amsterdam. Ook escaperooms en andere evenementen zijn aan ons wel besteed! Als je het leuk vindt, kan je ook nog meedoen aan sportieve activiteiten zoals MudMasters, de Singelloop of 7vs7-bedrijfsvoetbaltoernooi. Om er in ieder geval voor te zorgen dat jij topfit blijft op je werkplek, zorgt 'de baas' voor een lekkere lunch iedere dag. Tenminste, je moet het wel zelf klaarmaken. Ook kan je één keer per maand genieten van een massage van een reflextherapeut en kan je je uitleven met tafelvoetbal, tafeltennis, darten of pokeren.