Service

Service
Alexandra Boissel

Recrutée en tant que Gestionnaire de compte en 2011, travailler chez Solvari m’a donné la chance de pouvoir apprendre et developper mes talent dans tous les domaines relatif à la vente et au Marketing, et j’ai eu la possibilité de pouvoir évoluer de mon poste originel de gestionnaire de compte à mon poste de manager actuel, expérience très formatrice en terme de relation client, gestion et travail d'équipe.

En tant que l'un des leaders de la génération de prospects dans le domaine de la construction et de l’énergie dans le Benelux, Solvari permets à ses employés d’être innovants et ambitieux, le tout dans une ambiance chaleureuse et décontractée. bC’est simplement une entreprise où il fait bon travailler!

Alexandra Boissel over werken bij Solvari - Salesmanager België

Wil een consument (lead) offertes vergelijken? Hij of zij vult dan een kort formulier in op één van de ruim 300 Solvari-websites. Vervolgens komt de lead binnen in ons systeem en dan is het serviceteam aan zet. Dit team controleert de aanvraag: woont de lead wel in een koophuis? Wil hij echt offertes vergelijken? Is de aanvraag duidelijk genoeg voor de klanten (bedrijven) van Solvari om de consument verder te helpen? Als alles goed is, stuurt het serviceteam de lead door naar maximaal 5 (ver)bouwbedrijven die aangegeven hebben dergelijke aanvragen te willen ontvangen. Is er iets onduidelijk, dan belt het serviceteam op om de aanvraag helder te krijgen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten krijgen waar ze om vragen: leads uit hun werkgebied die geïnteresseerd zijn in een offerte voor hun specialiteit(en).

Het serviceteam is steengoed in doorvragen, upsellen, cross-sellen en, ja, je raadt het niet, het verlenen van service. Door bij de lead door te vragen én extra hulp te bieden, genereren we extra omzet. Denk bijvoorbeeld aan isolatie. Als iemand aangeeft het huis te willen isoleren, bellen wij om te vragen of ze niet meerdere isolatiemethoden willen vergelijken. Misschien kan de lead wel veel meer besparen! En als de lead dan toch wil verduurzamen: "Wil je niet ook een offerte voor zonnepanelen?"