Sales

Sales
Peter Hofman

Sinds 2017 ben ik developer bij Solvari. Hier werk ik met de allermooiste technieken om Solvari nog mooier en beter te maken. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er altijd plek voor fun en gezelligheid. Het is een het team waar iedereen wil knallen!  

Veel diversiteit en toffe, nieuwe ideeën maken het werken bij Solvari zo leuk. 

Peter Hofman over werken bij Solvari - Developer

Zoals je bij team Marketing kan lezen, maken zij consumenten warm om een offerte-aanvraag via Solvari te doen. Die offerte-aanvragen moeten natuurlijk wel bij een bedrijf terechtkomen, zodat beide partijen ook echt geholpen zijn. De accountmanagers onderhouden het contact met deze (ver)bouwbedrijven. Het persoonlijke contact en het meedenken met de bedrijven om ze te laten groeien zijn twee van onze sterke punten en dat houden we graag zo.

Naast het onderhouden van bestaande relaties, bouwen we ons klantenbestand graag uit. Dit doen de accountmanagers door nieuwe klanten actief te benaderen, veelal telefonisch. Het doel is natuurlijk nieuwe klanten leads af te laten nemen van Solvari. Liefst zo veel mogelijk uit een zo groot mogelijke regio. We pitchen voornamelijk bedrijven waar we al leads voor binnenkrijgen; zo kunnen we de bedrijven en consumenten direct met elkaar in contact brengen. Natuurlijk houden we ook de veranderende markt in de gaten en voegen we geregeld nieuwe bedrijvengroepen toe aan ons portfolio. Zien we dat er veel vraag is naar waterontharders en gietvloeren? Dan sluiten we relevante bedrijven graag bij ons aan.