Marketing

Marketing
Hesley Serné

Het allerleukst hier vind ik het teamverband. Iedereen staat voor elkaar: om te juichen als je iets heel goeds hebt gedaan of om je te helpen als dat nodig is. Verder vind ik het leuk om een consument goed te helpen en diegene dan blij is om wat je voor hem of haar doet. Je helpt iemands huis te verbeteren en het is tof daaraan bij te dragen!

Hesley Serné over werken bij Solvari - Servicemedewerker

Consumenten die een klus aan het huis willen laten uitvoeren moeten natuurlijk op één of andere manier bij Solvari terechtkomen. En daar zorgt de afdeling Marketing voor! De marketeers maken consumenten enthousiast via diverse marketingkanalen, zoals e-mail, Google Adwords, YouTube-video's, sociale media, direct mailings en nog veel meer.

Goed, dan heb je die consumenten geënthousiasmeerd. En dan? De consument moet natuurlijk goed geïnformeerd worden en wat inspiratie opdoen voor je huis is ook altijd fijn. Daarom schrijven we blogposts, productinformatieteksten, nieuwsartikelen en delen we meer informatie over de bij Solvari aangesloten (ver)bouwbedrijven. Alles om de consumenten (leads) verder te helpen! Onze accountmanagers houden zich op hun beurt weer bezig met het verblijden van de bedrijven.

Het marketingteam is jong, ambitieus en het wil wat. De plannen zijn groots, we groeien snel en we lopen over van ideeën die we liever vandaag dan morgen realiseren.

Wil je werken bij Solvari? Wees niet bang te solliciteren als je niet voor de volle honderd procent aan het profiel voldoet en geen honderd jaar ervaring hebt. We houden wel van gemotiveerde mensen met lef en zin om de wereld te veroveren die zich aan ons weten te verkopen. Kom je een bakkie doen?