Development

Development
Ricardo Versluis

Elke dag consumenten helpen bij het verbeteren van hun huis, dat blijft leuk! Of het nu gaat om zonnepanelen, spouwmuurisolatie of het plaatsen van nieuwe kozijnen; je wil altijd de consument aan de juiste specialisten koppelen. Als je dan allebei met een goed gevoel ophangt, dan heb je het toch maar weer mooi voor elkaar. Het serviceteam is ook een leuk team om in te werken. Je helpt elkaar waar nodig, gaat wedstrijdjes met elkaar aan en doen geregeld leuke dingen met het team. 

Ricardo Versluis over werken bij Solvari - Servicemedewerker

De developers zorgen ervoor dat iedereen bij Solvari zijn werk kan doen. En niet alleen zij, maar ook de bedrijven en de consumenten worden op hun wenken bediend. Door de website en de persoonlijke omgevingen van zowel bedrijven als consumenten constant te verbeteren en aan te laten sluiten op de wensen van de gebruiker, creëert development samen met marketing en sales een mooie beleving van Solvari.

Developers van Solvari zorgen ervoor dat de in huis gebouwde systemen goed werken en constant verbeterd worden. Het is werken aan een ‘levend project’ en een product dat groeit én blijft groeien. Elke week gaat er wel iets nieuws live. Of het nu gaat om HTML, CSS, JavaScript of onze API’s!

Ruimte om iets uit te proberen is er altijd in dit team. Groeien en experimenteren zijn steekwoorden die de developers omschrijven. Heb je een idee om een andere techniek of technologie te gebruiken, omdat dat beter aansluit op de wens? Dan kan je maar één ding doen: uitproberen!